اطلاعات دوره

  • نام دوره : روش¬های خوب انبارداری و سردخانه گذاری مواد غذایی بر اساس استاندارد INSO-13963-5
  • تاریخ شروع ثبت نام : شنبه 27 مرداد 1403
  • تاریخ پایان ثبت نام : سه شنبه 6 شهریور 1403
  • تاریخ شروع دوره : چهار شنبه 7 شهریور 1403
  • تاریخ پایان دوره : پنج شنبه 8 شهریور 1403
  • هزینه دوره به ریال : 0
ثبت نام پایان یافته است

گواهی نامه های دوره

روش¬های خوب انبارداری و سردخانه گذاری مواد غذایی بر اساس استاندارد INSO-13963-5
روش¬های خوب انبارداری و سردخانه گذاری مواد غذایی بر اساس استاندارد INSO-13963-5